Zonnepanelen – een slimme investering

Jaarlijks verdienen met zonnepanelen

Het afgelopen jaar was een fantastisch jaar voor zonnepanelen. In Noord-Brabant waren er 1800 zonuren, wat relatief veel is. Hierdoor was de opbrengst onder zonnepanelen bezitters 5-10% hoger dan voorspeld. U houd bij een installatie van 12 panelen á 260WP gemiddeld per maand € 50 over in uw portemonnee. Dit is wat u bespaart op uw elektriciteitsrekening. U bent daarnaast minder gevoelig voor de jaarlijkse prijsstijgingen die de energie maatschappij aan u door belast per KwH verbruikte stroom.

Kosten na installatie zijn minimaal te noemen. Zonnepanelen installeren is de makkelijkste en goedkoopste manier om zelf duurzame energie op te wekken.
Panelen kunnen op een plat dak of op een schuin dak worden geïnstalleerd. Een zonnepaneel installatie kenmerkt zich door de lange levensduur en het minimale onderhoud. Door de speciale coating op het glas hecht vuil niet goed op de panelen en daardoor spoelt het vuil er bij een regenbui af.

Wacht niet langer met de aanschaf van de installatie en plan een afspraak in met onze adviseur. Laat uw gegevens achter op onze contact pagina en wij nemen z.s.m. contact met u op.