Een betrouwbaar advies

Een betrouwbaar advies

Bij het Energiepakket project dat nu van start gaan we allereerst samen met u kijken naar uw wensen en behoeften. Op basis daarvan zal onze adviseur kosteloos een Energiepakket voor uw persoonlijke situatie samenstellen. Heeft u schaduwvorming op uw dak, of bent u van mening dat uw woning niet (goed) geschikt is? U zult versteld staan van de resultaten die ook u kunt behalen met zonnepanelen.

De panelen worden in Europa samengesteld waarbij wij als intermediair de beschikking hebben over verschillende panelen en leveranciers die door deskundige vooraf uitvoerig zijn getest. Hierdoor zijn de prestaties verifieerbaar en levert Energiepakket u de beste kwaliteit en service. Voor u betekent dit maximale zekerheid over de gehele levensduur van het gekozen energiepakket. Kortom, een zorgeloze investering in uw toekomst.


Montagemateriaal
Sterk en mooi afgewerkt installatiemateriaal wat decennia meegaat. Op basis van uw schuine of platte dak wordt het juiste montagesysteem bepaald.


Zonnepanelen
Er wordt gewerkt met topfabrikanten. Aan de hand van uw wensen en energieverbruik wordt het ideale energiepakket samengesteld.


Omvormers
Omvormers van het merk Trannergy voor een geluidloos en betrouwbaar systeem met een hoog rendement.