Zonnepanelen voor iedereen

Energiepakket projecten van start! 

Dit jaar is Energie-pakket verschillende projecten gestart in het zuiden van Nederland. Hiervan is het doel zoveel mogelijk geschikte huishoudens te laten profiteren van o.a. zonne-energie. Door de gezamenlijke inkoop en installatie van zonnepanelen binnen dit project is de aanschafprijs voor u nu erg gunstig. Daarbij ontvangt u een gratis onafhankelijk energieadvies over de beste mogelijkheden qua leveranciers en tarieven passend bij uw persoonlijke (gezins)situatie. Download hier onze Brochure.

Eenmalig aanbod:

Speciaal voor dit project is een eenmalig aanbod voor u samengesteld. Zo profiteert u van de beste garanties en gebruiksgemakken met de kosteloze app om uw dagelijkse opbrengsten en verdiensten live bij te houden. Hoe het precies werkt leest u hier -> Hoe werken zonnepanelen?

Wat de aanschaf van zonnepanelen op dit moment nog aantrekkelijker maakt, is dat deze energiepakket oplossing tevens de volledige btw-teruggave voor u regelt. Daarbij bieden wij in samenwerking met verschillende partners interessante financieringsmogelijkheden aan waardoor deze duurzame & rendabele investering ook voor u binnen handbereik komt. De energieadviseur kan met uw toestemming worden bijgestaan door een erkend financieel adviseur.  Lees hier over de voordelen van een investering in zonnepanelen -> Voordelen zonnepanelen

Geheel vrijblijvend

Meld u aan bij onze crew die in uw woonplaats langs de deuren gaat en laat u alvast informeren over de mogelijkheden. Bent u niet thuis of onze crew gemist? U kunt uzelf ook aanmelden via onderstaand contactformulier. Laat u gegevens achter en ontvang binnen enkele dagen vrijblijvend een persoonlijke energieadviseur bij u op locatie. Zij zullen in samenspraak met u de mogelijkheden voor uw persoonlijke situatie doornemen en een persoonlijk energiepakket voor u samenstellen.

Informeer nu vrijblijvend!